Ardiana Hobdari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ardiana Hobdari Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Greqisë nga prill 2017 e në vazhdim.