Aristidh Kola dhe shtypi shqiptar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Aristidh Kola dhe shtypi shqiptar.jpg

Aristidh Kola dhe shtypi shqiptar libër me kujtime, shkrime publicistike dhe poezi me Autor Arben P. Llalla. Botuar nga "ARS-ZZ" në Tetovë viti 2007. Faqet e librit 171.

...I nisa kërkimet e mija për biografinë e Aristidh Kolës gjatë kohës kur ai ishte gjallë. Mblidhja çdo faqe gazete që më binte në dorë ku shkruante Ai ose shkruhej për të. Por kur zilja e telefonit ra në fillim të tetorit dhe më thanë që Aristidhi kishte vdekur mu duk e pabesueshme, e padrejtë që një njeri i mirë , një shkencëtar iku nga kjo jetë në një moshë të re, në kulmin e karrierës së tij shkencore...

...Me Aristidh Kolën jam njohur nga afër në vitin 1998, në kohën e vështirë që po kalonte populli shqiptar i Kosovës...