Arkeologjia industriale : një vlerësim i trashëgimisë industriale në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arkeologjia industriale : një vlerësim i trashëgimisë industriale në Shqipëri libër me autor Ilir Parangoni dhe Thoma Dhima (red.). Autorë kolektivë nga Fondacioni "Trashëgimia shqiptare". Botuar në Tiranë nga Mali Pleshti, në vitin 2012. Faqe 170.