Arkitektura e peizazhit në Prishtinë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arkitektura e peizazhit në Prishtinë libër me autorë Haki Kurti, Gjok Vuksani dhe Hazbije Qerizi (red.). Botuar në Tiranë nga "Morava", në vitin 2015. Faqe 80.