Arkitektura folklorike e rajonit të Prizrenit në shekujt XVIII-XIX

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arkitektura folklorike e rajonit të Prizrenit në shekujt XVIII-XIX libër me autore Shpresa Siqeca dhe Pajazit Nushi (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2011. Faqet e librit 244.