Arkitektura klasike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Arkitektura klasike perfshin arkitekturen qe rrjedh nga arkitektura greke dhe romake nga lashtesia klasike. Ekzistojne stile te ndryshme, qe quhen rende arkitekturore.