Arkitektura osmane në Shqipëri : 1385-1912

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arkitektura osmane në Shqipëri : 1385-1912 libër me autor Machiel Kiel dhe Klodiana Smajlaj (përkth.), Sulejman Dashi (red. shkenc.). Botuar në Tiranë nga AIITC, në vitin 2012. Faqe 414.