Armë të pathyera

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Armë të pathyera skica dhe tregime me autor Resul Bedo. Botuar në Tiranë në vitin 1968. Shtëpia botuese "Naim Frashëri". Faqet e librit 102.