Aromë Leskoviku

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Aromë Leskoviku libër me autor Llazar Llazari dhe redaktor Jorgji Qirjako. Botuar në Tiranë nga "Junvil", në vitin 2015. Faqet e librit 192.