Arshi Shehu dhe të bijtë : nder për Tepelenën

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arshi Shehu dhe të bijtë : nder për Tepelenën libër me autor Xhezo G. Cana dhe redaktor Bardhosh Gaçe. Botuar në Tiranë nga "Mirgeeralb", në vitin 2015. Faqet e librit 188.