Arsimi fillor në Kosovë në shekullin XX

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimi fillor në Kosovë në shekullin XX : sfida, dëshmi, fakte. Libër me autor Bajram Shatri dhe Jashar Rexhepagiq (red.). Botuar në Prishtinë nga Libri shkollor, në vitin 2006. V.1, me 608 faqe. ISBN 9951-07-507-X