Arsimi i lartë në Shqipëri : 1945-1968

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimi i lartë në Shqipëri : 1945-1968 libër me autor Çlirim Duro dhe Ajet Shahu (rec.), Enriketa Kambo (rec.),Dhurata Duro (red.). Botuar në Tiranë nga "UET Press", në vitin 2015. Faqe 322.