Arsimi në Berat : 1900-1940

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimi në Berat : 1900-1940 libër me autor Shyqyri Lakra dhe redaktor Ymer Kordha. Botuar në Berat nga "Jonalda", në vitin 2001. Faqe 72.