Arsimi në Kolonjë dhe Leskovik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimi në Kolonjë dhe Leskovik libër me autor Andon Stajo. Botuar në Tiranë nga "Ada", në vitin 2002. Faqet e librit 294. ISBN 99927-656-2-3