Arsimi në Sarandë, Delvinë e Konispol : 1920-1944

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arsimi në Sarandë, Delvinë e Konispol : 1920-1944 : nëpër dokumentet arkivore libër me autor Mehmet Q. Kaso dhe redaktor Fuat Çeliku. Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2003. Faqet e librit 430.