Artemisa në Dyrrah : guidat e Durrësit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Artemisa në Dyrrah : guidat e Durrësit nga Faik Drini (red.) dhe Belisa Muka (përkth. në shqip), Eduard Shehi (përkth. në shqip). Botuar në Tiranë nga "Alsa", në vitin 2010. V.1, me 25 faqe.