Arti i shtatë në Shqipëri : shfaqjet dhe xhirimet e para të filmave 1900-1945

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arti i shtatë në Shqipëri : shfaqjet dhe xhirimet e para të filmave 1900-1945 libër me autor Abaz T. Hoxha dhe Adriatik Kallulli (red.). Botuar në Tiranë nga "Albinform", në vitin 1994. Faqe 163.