Arti shkëmbor në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arti shkëmbor në Shqipëri libër me autor Muzafer Korkuti dhe Bardhyl Xhama (red.), Oriona Shegaj (përkth.), Oliver Gilkes (ed.). Botuar në Tiranë nga "Mali Pleshti", në vitin 2008. Faqe 114.