Arti ushtarak në Luftën e Vlorës të vitit 1920

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arti ushtarak në Luftën e Vlorës të vitit 1920 libër me autorë Shahin Leka, Bernard Zotaj dhe Proletar Hasani (rec.), Bardhosh Gaçe (rec.), Asllan Zemani (red.). Botuar në Tiranë nga "M & B", në vitin 2016. Faqe 292.