Ata mbetën gjithmonë ushtarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ata mbetën gjithmonë ushtarë libër me tregime dhe novela, me autor Resul Bedo. Botuar në Tiranë në vitin 1967. Shtëpia botuese "Naim Frashëri".