Ataturku dhe shqiptarët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ataturku dhe shqiptarët : marrëdhëniet shqiptaro-turke dhe jehona e revolucionit qemalist në Shqipëri në vitet 20-30 të shekullit tonë libër me autor Gazmend Shpuza dhe Kujtim Ymeri (red.). Botuar në Tiranë nga "Dituria", në vitin 1994. Faqe 176.