Athanasio Celia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Athanasio Celia (edhe Athanasios ose Athanassios Celia) është një piktor,[1][2] autor dhe ekspert në artin.[3] Ai është themeluesi i "Verticalismus".[1][4]

Publikime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • "Ω - ο Λόγος", publikuar nga EPOS 2006, grek, ISBN 978-960-92253-0-4 (versioni origjinal)
    • "Der Logos - Der Gottes Beweis", publikuar nga Traugott Bautz Verlag 2015, gjerman, ISBN 978-3-88309-968-2 (përkthim)
  • Parathënie për Diodora Doreta Peppa:"The Notebook of Vincent", Concept Maniax Publications / Epos Editions 2008, anglisht , ISBN 978-960-98061-2-1
  • "God's letters", publikuar nga Athanasios Seliachas 2018, anglisht, ISBN 978-960-92253-1-1

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ a b Tio Ilar, International Art Exhibition | http://www.tioilar.eu/index.php/artist-cvs/2012-01-31-09-45-45/athanasio-celia Archived 4 April 2017[Date mismatch] at the Wayback Machine.
  2. ^ Tio Ilar, International Art Exhibition | http://www.tioilar.eu/index.php/tio-ilar-3/the-artists/2012-02-06-09-08-20/celia-athanasio Archived 4 April 2017[Date mismatch] at the Wayback Machine.
  3. ^ Info Arkiva | http://www.arkivalajmeve.com/Ekspertet-nuk-bien-dakord-per-pikturen-e-fundit-te-Van-Gogut.46026/
  4. ^ https://books.google.gr/books?id=g5ZHAQAAIAAJ&q=athanasio+celia&dq=athanasio+celia&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwiAgpO0jIDTAhWF0RQKHV35B2sQ6AEIGzAA | gjerman | Weltkunst, vëllim 65, 1995 | faqe 1080