Atje...në Tepelenë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Atje...në Tepelenë : (epigrame, fabula, humoreske, varge poetike) me autor Dragua Shehu dhe redaktor Petrit Koçiaj. Botuar në Tiranë, në vitin 2013. Faqet e librit 222.