Aurenc Bebja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Aurenc Bebja ka lindur në Klos-Mat, Shqipëri. Që nga viti 2005, ai jeton në Francë. Është diplomuar për mjedis dhe planifikim në Universitetin e Burgundy (Dijon). Ka përkthyer shumë artikuj për historinë e Shqipërisë, nga shtypi i vjetër Francez në shqip.