B1 TV

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
B1 Tv
Logo B1 bw.jpg
Transmetimi i parë 14 dhjetor 2001
Shteti Rumania Rumania
Gjuha Rumanisht
sistemi kabllovik Kanali 287

B1 TV është një rrjet televiziv rumun i cili filloi transmetimin në 2001 si një kanal me profil të përgjithshëm dhe u bë një kanal lajmesh në 2011. TV B1 transmeton 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë në të gjithë vendin.