Baba Dero doreza

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Teqeja e Baba Deros ndodhet në fshatin Dorëz të Tepelenës. Është një nga teqet më të frekuentuara te kësaj treve. Besimtare të shute nga rrethet e Tepelenës, Vlorës, Mallakastrës, dhe gjithë rretheve të vendit vine në këtë teqe për tu fale.