Baba Tomorri dhe vjersha të tjera

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Baba Tomorri dhe vjersha të tjera.JPG

Baba Tomorri dhe vjersha të tjera Autori Andon Zako Çajupi . Shtëpia Botuese "Toena", Tiranë 2009. Faqet e librit 176. ISBN 978-99943-1-463-8