Babai i Kosovës Republikë : e vërteta e dokumentuar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Babai i Kosovës Republikë : e vërteta e dokumentuar. Libër me autor Shani Burovi dhe Gëzim Dini (red.). Botuar në Ulqin nga "Ballkani", në vitin 2004. Faqe 98.