Baga

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Baga sëmundje që u bie kuajve në këmbë mbi thundër, që shfaqet me ënjtje dhe që shkaktohet zakonisht nga barra e rëndë.