Baladë lufte : (poezi nga lufta çlirimtare e Kosovës)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Baladë lufte : (poezi nga lufta çlirimtare e Kosovës) me autor Jakup Ceraja dhe Daut Demaku (red.). Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 2000. Faqet e librit 126.