Baleti në Shqipëri (libër)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Baleti në Shqipëri libër me autor Skënder Selimi dhe Spartak Kumbaro (red.). Botuar në Tiranë nga SHBLU, në vitin 2006. Faqe 252. ISBN 99927-0-424-1