Ballkani pa anë e pa fund : udhëtim sentimental nga Prishtina në Bruksel

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ballkani pa anë e pa fund : udhëtim sentimental nga Prishtina në Bruksel libër me autor Fernando Gentilini dhe Violanda Canko (përkth.), Erina Qajalliu (red.). Botuar në Tiranë nga "Dituria", në vitin 2015. Faqet e librit 200.