Banesa, oda e miqve : elementet arkitektoniko-dekorative : Berat, Gjirokastër

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Banesa, oda e miqve : elementet arkitektoniko-dekorative : Berat, Gjirokastër libër me autor Latif Lazimi dhe Natasha Lushaj (red.). Botuar në Tiranë nga Albanian University Press, në vitin 2012. Faqe 106.