Banesa qytetare kosovare e shek. XVIII-XIX

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Banesa qytetare kosovare e shek. XVIII-XIX libër me autorë Emin Riza, Njazi Haliti dhe Ekrem Murtezai (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2006. Faqe 331. ISBN 9951-413-37-4