Banka Ndërkombëtare Tregtare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Banka Ndërkombëtare Tregëtare është një nga pak bankat private në Shqipëri, e cila e filloi veprimtarinë e saj në 1997. Banka dhe zyrat e saj qendrore janë rregjistruar në Tiranë. Banka ka një rrjet online të 8 degëve të shpërndarë në 8 vendndodhje gjeografike, në 4 rajone të ndryshme (sipas 31 dhjetor 2010), e cila siguron 24 orë/ditë lehtësi bankare për klientët e saj. Banka përkujdeset për nevojat e klientëve të saj qoftë kompanive apo indidividëve dhe ka një platformë të fuqishme teknologjike e cila mbështet ofrimin e këtyre shërbimeve.

Elementet thelbësor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Fokus i dedikuar në cilësine e produktit dhe të ekselencës së shërbimit na kanë ndihmuar në marrjen e vlerësimeve nga organizma ndërkombëtare të cilat na kanë akorduar shumë çmime.

ICB Albania ofron zgjidhje të plota financiare dhe ka dizenjuar një linjë të produkteve dhe shërbimeve për t’ju ofruar nevoja bankare unike segmenteve të ndryshme të shoqërisë. ICB i lejon klientët të përzgjedhin llogari të ndryshme rrjedhëse/Kursimesh/Depozita Fikse, ku secila modifikohet për t’ju përshtatur nevojave të ndryshme, buxheteve dhe kërkesave financiare. Produktet tona te depozitës ofrojnë një kombinim të përshtatshmërisë, fleksibilitetit, likuiditetit dhe kthimit premtues në investim. Banka ka lidhje multilaterale me shumicën e kompanisë te transferimit të lekëve të cilat ofrojnë transferta të shpejta dhe eficiente mbanë globit. ICB kupton nevojat e biznesit dhe respektivisht ofron produkte fleksibel dhe të përshtatura për bizneset e vogla (SME) dhe shërbime me terma premtuese të cilat i përshtaten më së miri bizneseve të vogla(SME). Ne ofrojmë një seri të plotë të zgjidhjeve për bizneset e vogla nga lehtësirat e kredive për të përmbushur kërkesat e rregullta të fondeve të prodhuesve/ tregtarëve/ ofruesve të shërbimeve deri tek prezantimi i tregtimit të produkteve financiare.

Filozofia e Korporatës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

ICB Albania ka pasur një traditë të të qenit lider duke u përshtatur me ndryshimet dhe duke nxjerrë risi për të përmbushur nevojat e klientëve. Vizioni ynë, Misioni dhe Vlerat e Korporatës janë në një linjë për të mbajtur këtë pozitë. Ne krejtësisht jemi të vetëdijshëm se suksesi ynë në të ardhmen do të varet nga Aftësia për të ofruar një seri shërbimesh përfshirëse më të shpejtë, më të lirë dhe në një mënyrë sa më eficiente kundrejt klientëve tanë globalë të sofistikuar në rritje. Për ta arritur ate synim, Banka po investon fuqimisht në burimet njerëzore dhe teknologjike.

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]