Bashkëbisedim i tretë me Berishën : (mbi marrëdhëniet shqiptaro-greke dhe Çamërinë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bashkëbisedim i tretë me Berishën : (mbi marrëdhëniet shqiptaro-greke dhe Çamërinë) libër me autor Eqrem B. Plaku dhe Petrit Bezhani (red.). Botuar në Tiranë nga "M & B", në vitin 2015. Faqe 480.