Batalioni “Atlantiku” i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Batalioni “Atlantiku” i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës libër me autor Emin Kabashi dhe Jakup Krasniqi (red.). Botuar në Prishtinë nga "Çlirimi", në vitin 2004. Faqe 245.