Jump to content

Beast boy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Beast boy ose ndryshe (djali bish) është një djalë i cili gjendet ne skuadrën teen titans (titanet e rinj) ky grup ka shumë personazhe por një nga me te rëndësishmit është djali bish aj ka aftësi te transformohet ne çdo lloj kafshe madje edhe ato alien qe ne jetën reale nuk ekzistojnë.

Tek titanët e rinj gjenden raven, yll zjarri, robin dhe cyborg. Djali bish bënte një jetë normale derisa shkencëtar i bene një eksperiment me të gjitha kafshët e botes por ata nuk i dhanë vetëm këtë aftësi i dhanë edhe se kur shinte një kafsh me te cilën nuk është ber eksperimenti aj kur e shihte e merrte pamjen e ti ne trurin e tij.

Prindërit e tij vdiqën pas eksperimentit duke ren nga një ujëvarë me djalin bish aj arriti te mbijetonte sepse u shendrua ne shqiponj.

Me vonë u bashku de u njoh me skuadrën Teen Titan.

Pasi rritet aj behet tullac ose ndryshe një trashaluq me flok të qkulur i cili punonte ti argëtonte njerëzit aj ishte brend një kafazi.

Kjo për shkak se skuadra ndahet, por ata kthehen bashkë dhe e formojnë grupin me një shtesë Teen Titans GO.

Aj fillon te mbaj dijet dhe kthehet ne formën e mëparshme por aj gjen një shok njeri-ujk i cili behet shoku i ti me i ngushtë.