Berati, etnografia në shekuj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Berati, Etnografia në shekuj Autore: Parashqevi Sahatçi (Salepi). Botuar nga "Toena" në vitin 2011. Faqet e librit 312.

“Berati – etnografia në shekuj” është një libër-album me shumë vlera për studiuesit dhe historianët, por edhe për njerëzit e thjeshtë që duan tënjohin për të shkuarën e qytetit të lashtë të Beratit.