Berati 24 shekuj histori, art dhe kulturë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Berati 24 shekuj histori, art dhe kulturë : udhërrëfyes turistik. Shtëpia Botuese "Toena". Faqet e librit 160. Autorët : Ilir Parangoni, Rigert Çako, Elton Xheka, Etleva Dhima, Ylli Musta (red.).

Xhami, kisha, manastire, lagje karakteristike, kështjella, gjueti, hiking, rafting, klimë malore, ushqime tradicionale, festa tradicionale, peizazhe të mahnitshme, mjedise të pazbuluara më parë janë pjesë e aventurave të jashtëzakonshme. Për këtë Berati është i lumtur dhe ju mirëpret që të bëheni pjesë e eksperiencës së tij.