Berati : udhërrëfyesi turistik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Berati : udhërrëfyesi turistik = Berati : turist guide nga Irena Sollaku (idea dhe teksti) dhe Marius Qytyku (përkth. në angl.). Botuar në Tiranë nga "UFO Press", në vitin 2010. Faqe 108.