Betimi i popullit të Tepelenës në Derven dhe lufta frontale në Qafën e Miricës : 4 maj 1943-1979

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Betimi i popullit të Tepelenës në Derven dhe lufta frontale në Qafën e Miricës : 4 maj 1943-1979 : përgat. në kuadrin e 35-vjetorit të Çlirimit të Atdheut dhe fitores së Revolucionit Popullor. Broshurë e botuar në Sarandë nga Muzeu Historik i Tepelenës, në vitin 1979. Faqe 13. [1]

Burimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ http://www.bksh.al/