Bibliografi e shtypit shqip që botohet në KSA të Kosovës, RS të Maqedonisë dhe RS të Malit të Zi : tetor-dhjetor 1987

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bibliografi e shtypit shqip që botohet në KSA të Kosovës, RS të Maqedonisë dhe RS të Malit të Zi : tetor-dhjetor 1987 libër nga Sotir Stavre (përg.), dhe autorët kolektivë nga Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë. Botuar në Tiranë nga Biblioteka Kombëtare, në vitin 1988. Faqe 540.