Jump to content

Biblioteka “Musine Kokalari”

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Biblioteka “Musine Kokalari” ndodhet në Tiranë dhe është ndër të parat ambjente të rikonstruktuara dhe ndodhet përgjatë unazës, në afërsi të shkollës Vasil Shanto. E rihapur në fillim të vitit 2018, ajo ka ekzistuar si bibliotekë që në vitin 1968. Në të mund të gjesh të gjitha zhanret si roman, novelë, tregime e poezi, nga letërsia shqipe dhe e huaj. [1] [2]


  1. ^ https://www.kultplus.com/libri/biblioteka-musine-kokalari-mrekullia-midis-tiranes-foto/
  2. ^ https://www.intoalbania.com/sq/rizgjimi-i-bibliotekave-te-lagjes-tradita-qe-po-kthen-lexuesin-tek-libri/[lidhje e vdekur]