Bijat e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bijat e Kosovës libër me autore Merita Përvetica dhe Sabile Basha (red.). Botuar në Prishtinë nga Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës, në vitin 2010. Faqe 96.