Bijtë e qytetit të Durrësit : ( nga lashtësia deri në ditët tona)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bijtë e qytetit të Durrësit : ( nga lashtësia deri në ditët tona) libër me autor Abedin Çetaku dhe Ariola Kondakçi (red.). Botuar në Tiranë nga "Globus R.", në vitin 2008. Faqe 102.