Biletë urbani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Biletë urbani (shkurt 2012).JPG

Biletë urbani është copë e vogël letre, me shënimet e nevojshme, që merret kundrejt një pagese dhe që përdoret për të udhëtuar me një mjet.