Bioakustika

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bioakustika është pjesë e zologjisë e cila merret me mësimet dhe studimet e zërave që lëshojnë shtazët si dhe aftësitë e dëgjimit të shtazëve.

P biology blue.png Ky artikull në lidhje me biologjinë është i cunguar. Ndihmoni dhe ju në përmirsimin e tij.