Biofizika

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Biofizika është disipline intermediale e cila për objekt studimi ka materien e gjallë dhe merret me studimin e fenomeneve biologjike duke i sqaruar ato me ligjet e fizikës.