Biologjia njerëzore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Bilogjia njerëzore është një fushë akademike ndër-disiplinare e biologjisë, antropologjisë biologjike, nutricionit dhe mjekësisë që fokusohet te njerëzit; lidhet shumë me biologjinë e primatëve dhe një sërë fushash të tjera. Biologjia njerëzore u themelua si lëndë në vitin 1970 në Universitetin Stanford.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]